Dagboek van Sinterklaas in Oosterland

Het dagboek van Sinterklaas staat komende zondag 1 december centraal in de Oosterlanderkerk. Voor kinderen wordt hier een speciale Sint-vertelling georganiseerd.

Eens per jaar, meestal vlak voor zijn verjaardag, opent Sinterklaas zijn dagboek. Nee, niet dat grote rode boek waar alle namen en verlanglijstjes in staan, maar een klein geheim dagboekje waar Sinterklaas al zijn hele leven lang al zijn avonturen in opschrijft. Verhalen over Sinterklaas toen hij nog gewoon Klaasje heette. Over lieve, maar ook minder lieve kinderen. Over de lange vermoeiende reizen op zee met de stoomboot en over hoe dat meestal goed, maar soms ook wel eens vreselijk fout gaat.

Een verhaal, speciaal gemaakt voor kinderen in de leeftijdscategorie tussen de vier en acht jaar, is hier deze middag aan te horen. Kom luisteren en geniet. Aanvang 16.30 uur. Zaal open vanaf 16.15 uur. Duur: 45 minuten. Natuurlijk met chocolademelk en speculaas. Iedereen is welkom. De Oosterlanderkerk is gevestigd aan de Kerkweg 22 te Den Oever. Meer info: www.zininoosterland.nl

Mobiele versie afsluiten