Den HelderZakelijk

De Schepper beste ijssalon van Noord-Holland

Advertentie:

Het was tot het laatst toe spannend, maar ijssalon De Schepper in Julianadorp is door het publiek gekozen tot beste ijssalon van Noord-Holland. Hiermee gaan ze automatisch door naar de finale voor beste ijssalon van Nederland. Hier wordt winnaar bepaald door een vakjury. Het feestje werd met het gezin bescheiden gevierd… met een ijsje natuurlijk!

Alweer zes seizoenen is de ijssalon open en elk jaar krijgen ze meer klanten. “Onze beloning is natuurlijk al die mensen die ons weten te vinden en weer terugkomen”, zegt Peter. “Door het publiek gekozen worden tot beste van Noord-Holland is natuurlijk de kers op de taart!. Peter en Rachelle zijn dan ook zeer dankbaar voor alle stemmen die ze gekregen hebben.

Druk
In het seizoen is het hard werken voor het ondernemersechtpaar. “Peter is de echte ijsmaker en ik geef leiding aan het verkoopteam, Peter opent de zaak en ik sluit hem af.” Het gezin met drie jonge kinderen zorgt er wel voor om samen de avondmaaltijd te gebruiken, want anders zien ze elkaar helemaal niet meer. Noëll (1) en Sem (3) gaan ook vaak mee naar winkel, de oudste Eli (5) zit inmiddels op school.

Kerst
Na het seizoen dus lekker rust zou je denken, natuurlijk, maar met de kerst maken ze hun speciale ijslolly’s en dit jaar worden dat er waarschijnlijk 10.000. “Dat is weer even hard werken”, aldus een lachende Peter. “Mensen komen van heinde en verre om deze specialiteit te halen, bijvoorbeeld als toetje voor het kerstdiner.” Voor de kerst gaan ze één week open.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button