Den HelderJeugd

Fleur serveert eerste Happy Meal met actiepoppetje Fleur uit!

We berichtten al eerder over Fleur, ze is elf en is al 33 keer geopereerd. In de klas kreeg ze anderhalve week geleden haar eigen Actiepoppetje Fleur uitgereikt door Jan Versteegh. Woensdagmiddag zat dit poppetje bij elk Happy Meal dat werd verkocht, en dat niet alleen, tussen twaalf en één werd dit menu uitgeserveerd door Fleur zelf. Het eerste Happy Meal met Fleur actiepoppetje was voor de tweejarige Tobias.

De eerste ‘Fleur’ is voor Tobias(2) (DHfoto)

Aan de slag
Fleur stond er niet alleen voor, alle medewerkers van de McDonald’s droegen een rood McNificents T-shirt en stonden de Mcnificent ter zijde. Onder grote belangstelling was Fleur serieus met haar taak bezig. Filmcamera’s liepen, fotocamera’s klikten maar onverstoorbaar ging ze door. De tweejarige Tobias werd daar wel een beetje verlegen van maar gelukkig kent hij Fleur, want die zit bij zijn grote broer Jesper in de klas. “Jesper zit nog op school, maar met Tobias konden we er wel bij zijn”, aldus zijn lachende moeder.

Familie
Veel familie was ook aanwezig, haar drie grote zussen genoten van de aandacht voor hun zusje. Moeder vertelt dat ze een hecht gezin zijn. Toen Fleur naar het ziekenhuis in Amsterdam moest ging ze met haar moeder met de auto op pad. Een van de zussen was stiekem eerder met de trein naar Amsterdam gegaan en zo kon ze haar zusje als verrassing opwachten in de wachtkamer voor extra steun. “Dat zijn hele speciale momenten”, aldus de trotse moeder.

Na de drukte krijgt Tobias de kans om even te genieten van zijn Happy Meal. Onder het toeziend oog van: ‘Fleur’ (DHfoto)
De trotse zussen van Fleur bij de McNificentskast (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button