Den Helder

Fractie-inloop rond thema Jeugdzorg en Hulp

Stadspartij Den Helder organiseert een bijeenkomst rond het thema “Jeugdzorg en Hulp”. Iedereen is welkom op deze speciale fractie-inloop.

“We willen in kaart brengen waar de gemeente in de jeugdzorg haar taken beter moet uitvoeren”, laat de partij weten. “Gelukkig is het Rijk wakker geworden, maar we zijn er nog lang niet! Daarom organiseren wij op de eerste woensdag van de maand, 4 december 2019, een fractie-inloop avond met het thema jeugdzorg en hulp.”

Wie zijn/haar ervaringen en frustraties kwijt wil is welkom de partij wijzer te maken. “Dat helpt ons de problematiek in kaart te brengen en samen te streven naar passende hulp, maatwerk en betere samenwerking rond kinderen en gezinnen.”

De inloop is dus op 4 december, aanvang 19:30 uur (deur open 19.00 uur), aan de Californiestraat 41. https://www.stadspartijdenhelder.nl/thema-jeugdzorg/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button