Hollands Kroon

Justin de Weert jongste Matchgroeplid Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

De zestienjarige Justin de Weert uit Hippolytushoef is toegetreden tot de matchgroep van de Hollands Kroonse Uitdaging.

Deze VWO-scholier werkt op zaterdag in de boekhouding bij Praxis in Hippolytushoef, helpt in de Tent op de Haven tijdens de Flora- en Visserijdagen in Den Oever, is vrijwilliger bij Wieringer Eilandmuseum Jan Lont, zit namens RSG Wiringherlant in de adviescommissie van het investeringsfonds van Microsoft, heeft zitting in de jongerenrechtbank, houdt van Judo en MMA en zit daarnaast in de medezeggenschapsraad van zijn school.

Justin werkte daarnaast ook nog mee met de totstandkoming van de Beursvloer Hollands Kroon. In de voorbereiding, tijdens de realisatie en in de verwerking zorgde Justin er voor dat alle data van dit evenement verzameld en verwerkt werd. De manager van de HKU was onder de indruk van de hulp, kennis en kunde en stelde zijn kandidatuur voor de matchgroep voor aan het bestuur. Onder het motto: “Als je goed genoeg bent, ben je oud genoeg”. Daar werd unaniem enthousiast op gereageerd. En ook Justin zelf was direct enthousiast. Hij had toch nog tijd over…

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button