Den Helder

Open dag Reakt Den Helder

Advertentie:

Reakt Den Helder houdt zaterdag 30 november een open dag. En behalve het meedoen aan leuke activiteiten zijn er ook mooie prijzen te winnen.

Een ieder is de 30e van harte welkom het Ravelijncenter 8, van 10.00 tot 15.00 uur, om een kijkje te komen nemen om te zien wat Reakt allemaal doet en maakt. Daarnaast worden mooie prijzen verloot die zijn geschonken door ondernemers uit de regio. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze loterij.

Er worden rondleidingen gegeven en er zijn allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Tevens worden tijdens de open dag televisieopnames gemaakt voor een programma van Omroep Max/NPO 1.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button