Den HelderPolitiek

Julianadorper Nico de Vos op kandidatenlijst 50Plus

Advertentie:

Julianadorp – 50Plus heeft vrijdag de kandidatenlijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen bekendgemaakt. Zoals verwacht wordt de lijst aangevoerd door Liane den Haan, maar op plek 26 staat de 67-jarige Nico de Vos uit Julianadorp. Hij is de enige kandidaat bij 50Plus uit de Kop van Noord-Holland.

De Vos is geen onbekende in de politiek. Hij is al jaren betrokken bij 50Plus en is sinds kort ook commissielid voor de Helderse fractie van Senioren Actief. Inwoners van Den Helder kennen hem mogelijk ook van zijn stem, want hij maakte enkele jaren een radioprogramma voor de LOS.

De kans dat De Vos daadwerkelijk Den Haag haalt is overigens klein. Bij de meest recente peilingen voor de verkiezingen staat de partij op 1 tot 2 zetels. 50Plus zegt te streven naar een situatie waarin iedereen in Nederland goed oud kan worden en mee kan blijven doen: met een waardevast pensioen, een geschikte woning en goede gezondheidszorg. De volledige kandidatenlijst is te vinden op de website van 50Plus.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button