Den HelderHollands KroonLOS Den HelderRegio Noordkop

Regio Noordkop nu ook Erkend stagebedrijf HBO

Advertentie:

LOS Den Helder, onderdeel van Regio Noordkop, was al erkend als officieel leerbedrijf voor het MBO, maar sinds november 2020 is daar ook de erkenning voor het Hoger onderwijs bijgekomen. Dat betekent dat de omroep nu ook HBO-studenten een stage- of afstudeerplek kan aanbieden.

De erkenning is na een succesvol doorlopen intake en audit, door de Stichting Erkenning Leerbedrijven Hoger Onderwijs (ELBHO), afgegeven voor een periode van drie jaar. Zij geldt voor de opleidingen Creative Business, Media en Entertainment Management, Journalistiek, Journalistiek en Voorlichting, Communicatie, Film en Televisie, Theater-, Film- en Televisiewetenschap en de opleiding Crossmediale Communicatie.

“Wederom een nieuwe stap in de professionalisering van de omroep, zoals we die enkele jaren geleden hebben ingezet”, zegt hoofdredacteur Ronald Boutkan. “We zijn blij dat we inmiddels zoveel vooruitgang hebben geboekt dat we nu ook voldoen aan de voorwaarden van de ELBHO.” Die vooruitgang was de afgelopen jaren mogelijk dankzij verhoging van de gemeentelijke bekostiging, meer inkomsten uit advertenties en deelname aan de landelijke pilot ten behoeve van de verdere professionalisering van lokale omroepen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button