TexelZakelijk

Vernieuwde Spar heropend in Oudeschild

Oudeschild – Spar Kalverboer in Oudeschild is sinds donderdag 26 november weer helemaal open na een verbouwing van twee weken.

De verbouwing betekent een hele andere inrichting in de supermarkt, waar in het midden een ‘broodeiland’ te vinden is. Ook is meer ruimte vrijgekomen voor groente en vlees. Daarnaast verkoopt Spar Kalverboer niet alleen verse belegde broodjes meer, maar nu zijn er ook vers belegde pizza’s te verkrijgen.

Het was de eerste verbouwing voor Spar Kalverboer. De winkel aan de Vlamkast 15 ging open in 2011 en negen jaar later heeft de supermarkt een anderen indeling gekregen. Voorheen was de supermarkt te vinden in de Ruyterstraat 27. De Spar hoopt hiermee de inwoners en toeristen te vermaken in de winkel en de klanten met nog meer energie en passie te helpen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button