Hollands KroonPolitiek

Openbare fractievergadering VVD Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – De fractie van VVD Hollands Kroon vergadert op woensdag 8 december aanstaande om 20.00 uur digitaal. Geïnteresseerden die aan het overleg willen deelnemen worden verzocht dit te melden bij de secretaris van de fractie via petraborst@hollandskroon.nl, hierna wordt een link van de vergadering gestuurd.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 16 december besproken. De agenda bestaat (onder voorbehoud van vaststelling door de agendacommissie) onder andere uit het de regeling recycle-tarief en de verordening fysieke leefomgeving. Ook de Tweede bestuursrapportage komt aan de orde. De volledig agenda is na 1 december te vinden op de site van Hollands Kroon via de zoekopdracht “vergaderkalender”. Zie https://hollandskroon.bestuurlijkeinformatie.nl/Calendar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button