Sport

Bloemendaal houdt met 9 man stand tegen FC Den Helder

Advertentie:

Den Helder – FC Den Helder leek zondagmiddag op het eigen veld een gemakkelijke middag tegemoet te gaan, maar dat pakte anders uit. Tegen Bloemendaal heerste de thuisploeg in de eerste helft en kwam het na een half uur spelen ook verdiend op 1-0, dankzij een goal van Kenny Gerssen. Bloemendaal stond toen al met 10 man op het veld, nadat een van de spelers met rood was weggestuurd.

Joost van den Boogaard zorgde voor rust echter nog voor de 1-1 en kort na de pauze ook voor de 1-2. Na een tweede rode kaart voor Bloemendaal wist Wouter Philip nog 2-2 te maken (69e minuut), maar even later was er ook rood voor Tom van Zandwijk. Gescoord werd er hierna niet meer.

JVC won thuis met 3-2 van SV Enkhuizen, Kleine Sluis verloor met 0-3 van KFC en Westfriezen won thuis met 3-1 van Vios W. De wedstrijd tussen Saenden en ZAP ging niet door. In Zondag 2A staat Medemblik aan de leiding, voor Vios W en Westfriezen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button