Uitgaan

Sneltekenaar personaliseert waardebonnen voor Kerstmis bij De Helderse Vallei

Advertentie:

Den Helder – Een kerstcadeau hoeft niet altijd geld te kosten. Na de creaties die tijdens de Waardebonservice rond Sinterklaas zijn ontstaan, kunnen bezoekers nu ook zondag 17 december een gepersonaliseerde waardebon laten maken bij De Helderse Vallei.

De Helderse Vallei inspireert heel graag met cadeau-ideeën voor (klein)kinderen, die ook nog eens beter zijn voor de wereld. Geen spullen, maar ervaringen. De Helderse Vallei stelt dat wij mensen de meeste schade toebrengen aan de aarde door het kopen van spullen. Dat is niet te zien bij de inkoop, maar de productie van alle spullen heeft een zeer grote negatieve impact op de aarde. Met de Waardebonservice kunnen bezoekers deze impact tot een minimum reduceren.

Sneltekenaar Monique Dozy tekent zondag 17 december van 14.00 tot 16.00 uur gepersonaliseerde waardebonnen. Bezoekers van De Helderse Vallei kunnen in het bezoekerscentrum een ervaring kiezen die zij cadeau willen geven en aan Monique vertellen over het (klein)kind. Monique gaat vervolgens aan de slag. Bij de inpakbalie wordt de bon dan ingepakt. Deze activiteit is geschikt voor (groot)ouders, deelname is gratis, Monique heeft tijd om ongeveer twintig waardebonnen te tekenen dus opgeroepen wordt om op tijd te komen; 1 bon per gezin.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button