Regio Noordkop

Vacature: weekendredacteur

Advertentie:

Regio Noordkop (Den Helder/Hollands Kroon) maakt dagelijks lokale verhalen, die op diverse televisie- en radiokanalen worden uitgezonden en op verschillende onlinekanalen worden gepubliceerd. Ter uitbreiding van ons redactieteam zoeken we per 1 januari 2024:

Weekendredacteur (8 uur per week)

In deze uitdagende (starters)functie ben je in het weekend verantwoordelijk voor het vergaren, selecteren en publiceren van nieuwsitems.

Functie-eisen
We verwachten geen afgeronde HBO-opleiding Journalistiek, maar wel een gezonde nieuwsgierigheid. Je bent ambitieus, creatief, kunt organiseren, kunt pakkend schrijven, hebt doorzettingsvermogen, bent stressbestendig en verbaal sterk.

Enthousiasme vinden we vanzelfsprekend, humor kunnen we waarderen. Je kunt werken vanuit onze locatie in Den Helder, maar ook vanuit huis. We werken op onze redactie met wisselende diensten en hebben geen van negen-tot-vijf-mentaliteit. Je woont in de Noordkop en bent bekend met het gebied.

We bieden een interessante functie in een klein, gemotiveerd team. We bieden een passend salaris en deelname aan cursussen en opleidingen.

Reageren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Boutkan van Regio Noordkop. Reageren met een uitgebreide CV en motivatie kan via werk@regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button