Sport

ZAP klimt door ruime zege weer naar subtop

Advertentie:

Breezand – De veldvoetballers van ZAP hebben Uitgeest met liefst 0-6 verslagen in de tweede klasse zondag. Door dit resultaat klimt het team van trainer Marcel Ris weer naar de subtop in de competitie.

Ris had zijn spelers er vooraf op gewezen dat er absoluut geen sprake van onderschatting mocht zijn tegen hekkensluiter Uitgeest. De boodschap was duidelijk goed overgekomen op zijn ploeg, want er werd goed gespeeld door de manschappen uit Breezand. Jens Glas maakte in de eerste helft de openingstreffer. Dat was ook de ruststand in Uitgeest.

Na de theepauze kwam ZAP echt op stoom. Dylano Vital opende het doelpuntenbal door de 0-2 te maken. De meeste goals bewaarde ZAP voor de laatste tien minuten van de wedstrijd, toen er nog vier keer werd gescoord. Sem van den Hoek, Finn van Dam ( 2x) en Yorgo Helleman waren de schutters. Zo won ZAP met 0-6 in Uitgeest. De ploeg van Ris staat door deze ruime zege op de vierde plek.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button