112

Politie zoekt getuigen van mishandeling

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling, die afgelopen maandag (23 december) rond 08.30 uur plaatsvond in de Kroonpassage.

Toen de aangever vanuit Albert Heijn naar de schuifdeuren ter hoogte van de KPN winkel liep, werd hij door drie mannen achterna gezeten. Een van deze mannen trapte de aangever tegen zijn pols, waardoor letsel ontstond. Hierna zijn de drie mannen via de trap weggerend. De politie komt graag in contact met twee vrouwen die op dat moment nabij de locatie van de mishandeling stonden.

Bent u een van deze vrouwen of heeft u gezien wie deze drie mannen waren, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen via 09008844 onder vermelding van procesnummer 2019247829.
Anoniem een tip doorgeven kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-6070.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button