112

Aanhouding na steekpartij in woning

Den Helder – De politie heeft zondagochtend rond 03.20 uur een 41-jarige vrouw uit Den Helder aangehouden na een steekincident in een woning aan de Rijnstraat. Een 53-jarige plaatsgenoot raakte gewond.

Toen agenten het huis binnen kwamen, zagen zij dat de man meerdere steekwonden had. De persoon die hiervoor verantwoordelijk zou zijn, was ook nog in de woning. De Helderse bleek eveneens verschillende verwondingen te hebben.

De vrouw werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De man werd door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding is van het steekincident, is nog niet duidelijk. Daar doet de politie onderzoek naar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button