Den HelderLOS Den Helder

LOS radio op plek 2 bij verkiezing ‘radiomoment van het jaar’

Den Helder – Het radiofragment waarop te horen is hoe een auto de studio van LOS radio binnenrijdt is bij de verkiezing van het “radiomoment van 2020” op een tweede plek geeindigd. De uitslag werd zondag bekendgemaakt in het NPO1 radioprogramma “De Perstribune”. Het radiomoment van 2020 is volgens de jury het door vele radiozenders gelijktijdig uitzenden van het nummer “You’ll never walk alone”.

Het moment waarop een automobilist tegen de gevel van de studio aan de Torplaan 4 reed was bij toeval live te horen op LOS radio. Presentator Gert-Jan Meijer was net bezig met een aankondiging toen er plots een heftig glasgerinkel te horen was. “Oh, Oh, Oh, dat gaat hier niet goed”, was de nuchtere conclusie van Meijer.

Het fragment ging het hele land door en werd door veel radio- en tv-zenders ten gehore gebracht. Het werd in de week dat het gebeurde tot “radiomoment van de week” verkozen en dat op zich was al uniek, want nooit eerder werd een fragment van een lokale omroep gekozen. Het audiofragment wordt zelfs nu nog met enige regelmaat door landelijke dj’s gebruikt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button