Goed jaar voor Hollands Kroonse Uitdaging

Hollands Kroon – Door de Hollands Kroonse Uitdaging zijn in 2021 maar liefst 210 matches gerealiseerd. Met iedere match werd een vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie geholpen.

“Wij gaan voor de win-win-win situatie, waarbij de verenigingen en stichtingen vooruit geholpen worden, bedrijven en organisaties hun betrokkenheid tonen en nieuwe verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven, organisaties en de samenleving”, zo vertelt manager Edwin Wittink. “Dat doen we het liefst met gesloten beurs. Bij een hulpvraag bekijken we eerst die mogelijkheid en dat doen we door onze matchgroep in te schakelen.”

Een match is een succesvolle oplossing van de hulpvraag, waarbij de vragende partij het liefst weer een tegenprestatie levert. Vaak is publiciteit al voldoende, maar meer mag natuurlijk ook. Zo hebben beide partijen er baat bij. Verenigingen en stichtingen worden geholpen, bedrijven en organisaties komen positief in beeld en tonen hun maatschappelijke betrokkenheid. “Naast vragen, ontvangen wij ook aanbod. Ook dit proberen wij middels een match onder te brengen bij lokale maatschappelijke doelen.”

Van iedere match wordt de waarde in geld bijgehouden. In totaal bedraagt de waarde van de door de Hollands Kroonse Uitdaging in 2021 gemaakte matches ruim €100.000,-.

Mobiele versie afsluiten