Den Helder

1e Vroonstraat volledig afgesloten door vrouw in psychose

Den Helder – Een precaire situatie in de 1e Vroonstraat. Ambulance, brandweer en een arrestatieteam rukten uit door een melding aangaande een vrouw in een psychose. Om de veiligheid te kunnen garanderen werd besloten de hele straat af te zetten.

Omstreeks 12.50 uur kregen de hulpdiensten in Den Helder dinsdag een melding van een vrouw die mogelijk in een psychose zou zitten. Zij zou in een woning in de 1e Vroonstraat erg harde muziek draaien en spullen vanuit de woning op straat gooien. Daarnaast zou zij volgens omstanders door de straat lopen met een hakbijl.

Door het mogelijke gevaar voor de betrokkenen en de directe omgeving heeft de politie gekozen om in samenwerking met de brandweer de hele straat af te zetten. Daarnaast is een arrestatieteam opgeroepen. Bewoners aan de straat werden verzocht hun huizen niet te verlaten.

Onderhandelaars van de politie konden met veel moeite de vrouw uit het huis praten. Nadat zij het huis had verlaten, is zij aangehouden om passende hulp te ontvangen. Het arrestatieteam dat klaar stond om de woning binnen te vallen hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button