Uitgaan

Frisse start in 2023: Ontdek de Noordduinen in januari

Den Helder – De eerste wandeling van Landschap Noord-Holland in 2023 vind plaats in de Noordduinen. Ontdek met de hulp van een gids zaterdagmiddag 7 januari wat dit gebied in dit jaargetijde allemaal te bieden heeft.

Een sportieve start van het nieuwe jaar: een frisse winterwandeling door de Noordduinen nabij Den Helder. De natuurgids wijst deelnemers op de veranderingen in de natuur, zoals het proces van afsterven en opnieuw beginnen. Het is nog heerlijk rustig op deze winterse zaterdagmiddag. Trek goede wandelschoenen aan, maar je blijft uiteraard wel op de paden.
Bij voorkeur reserveren; ter plekke aansluiten is mogelijk maar dan contant en graag gepast betalen.

De wandeling start zaterdag 7 januari om 14:00 vanaf de parkeerplaats bij Steakhuis Duinoord, aan de Jan Verfailleweg 622 in Den Helder. De wandeling duurt tot 16:00

Verdere informatie via de website van Landschap Noord-Holland.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. nu nog maar genieten van de natuur voordat Groen Links alles laat vol leggen met asfalt voor zogenaamde rolstoelpaden…..

Back to top button
%d bloggers liken dit: