Den Helder

Voorbereidende werkzaamheden Molenwerf klaar, bouw eerste helft 2023 van start

Den Helder – De voorbereidende werkzaamheden van het project Molenwerf aan het oude Vinkenterrein zijn klaar. De rand van het projectgebied, achter de Ruyghweg en de Sluisdijkstraat, is gesaneerd en gecontroleerd op ontplofbare resten, de riolering is aangelegd, en kabels en leidingen ten behoeve van nutsvoorzieningen zijn getrokken.

De volgende fase in het project is de bouw van de woningen, en de realisatie van de molen met twee woningen in de zijvleugels. De bouw wordt uitgevoerd door Helder Vastgoed BV. De bouw zal in het tweede kwartaal van 2023 beginnen. De bouw zal circa anderhalf jaar in beslag nemen. Voorafgaand aan en tijdens de bouwfase zal het terrein afgesloten worden met hekken. De aannemer is voornemens de speelkooi en de tijdelijke parkeerplaatsen zo goed mogelijk toegankelijk te houden via de Janzenstraat. De tijdelijke parkeerplaats met 32 plekken blijft toegankelijk tot het eind van het project.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button