Den Helder

Website Buurtbemiddeling Den Helder ligt plat

Den Helder – Wie op www.buurtbemiddelingdenhelder.nl kijkt, merkt het meteen. De website ligt plat. De reden is onbekend, maar de organisatie heeft besloten er niets aan te doen. Waarom? “Het antwoord is simpel. De website is in de eerste plaats hopeloos verouderd. Hij kon de landelijke norm van het CCV niet halen en stond dus sowieso al op afschrijven”, meldt Jasper Tolhuijs.

“Daarnaast hangt die oude website wat mij betreft nog heel sterk samen met de oude, vastgelopen Buurtbemiddeling Den Helder. Daar hebben wij dit jaar toch echt afscheid van genomen. Het plotseling op plat gaan van onze website en het als gevolg daarvan noodgedwongen afscheid nemen van onze oude website, staat wat mij betreft wel symbool voor het plat leggen en houden van met name die oude Buurtbemiddeling Den Helder. Het is wel goed zo.”

Inmiddels wordt gewerkt aan een nieuwe website, maar het is nog niet bekend wanneer die online komt. “We starten in 2023 met een vrijwel nieuw, fris team en gaan met elkaar het nieuwe jaar ook fris beginnen. Hoe beter is zoiets te vieren met een nieuwe, frisse website. Die bovendien de landelijke norm van het CCV haalt!”, aldus Tolhuijs. Melden kan natuurlijk nog steeds, bij voorkeur per e-mail: info@buurtbemiddelingdenhelder.nl. Bellen mag ook, via 0626123481 (kantooruren).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button