Sport

Kennismaken met sport

Den Helder – De inschrijving voor het JouwSportProject is geopend en iedereen van kleuter tot en met volwassene en senior die kennis wil maken met een andere of nieuwe sport kan zich tot 25 februari inschrijven via de website. Viermaal kennismaken met een sport naar keuze voor € 5,50 per sport.

Zo’n twintig sportverenigingen stellen hun vereniging open via het JouwSportProject om nieuwe enthousiaste sporters kennis te laten met een sport naar keuze. Er kan onder andere gekozen worden uit: kleutergym, tafeltennis, rhönradturnen, 55+ sport, tennis, jeu de boules of powerwalking.

Meedoen en inschrijven
Inschrijven en betalen kan online via de inschrijfwebsite https://denhelder.inschrijventeamsportservice.nl/LeefModule/Details/1652. Op deze website zijn de verenigingen te zien en kan ingeschreven en per i-deal betaald worden. Het is niet nodig om een account aan te maken. Per doelgroep en kern kan er gezocht worden naar verschillende sporten op leeftijd en gebied. De vier kennismakingslessen starten vanaf 2 maart.

Meer info en aanmelden:  www.teamsportservice.nl/denhelder. Voor vragen neem contact op met Jordy en/of Lydia van Team Sportservice Den Helder, telefoon: (0223) 68 47 26.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button