Den Helder

Mantelzorg Samen in de Wijk

Advertentie:

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert een bijeenkomst voor mantelzorgers en hun naasten uit de regio Den Helder. Met Mantelzorg Samen in de Wijk ontdekken mantelzorgers, dat zij niet de enige zijn. Bovendien mogen zij hun zorgvrager meenemen. Dan hoeft de mantelzorger niet iemand te regelen die op hun naaste let en dat geeft rust. Bovendien is het voor beiden gezellig! De bijeenkomst is gratis.

Donderdag 13 februari komt Marianne Weel, Consulent mantelzorger bij het Mantelzorgcentrum, langs. Zij legt uit wat het Mantelzorgcentrum kan betekenen voor mantelzorgers. Bovendien is er voor iedereen koffie, thee en iets lekkers.

Aanmelden
De bijeenkomst is op donderdag 13 februari van 13.30 – 15.00 uur in Buurthuis de Beuk, Hertzogstraat 7. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers en hun naaste uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 0223–74 70 09.

Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223–74 70 09 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button