Cultuur/NatuurUitgaan

Natuurbelevingsconcert met Martine en Heleen Nijenhuis

Adverentie

Wieringerwerf – In de hectiek van alle dag is het een verademing eens helemaal stil te worden. Om vervolgens te ontspannen met beelden uit de natuur en daarbij de heilzame invloed te ervaren van rustgevende vioolmuziek en pianoklanken. Zo’n uniek natuurbelevingsconcert geven de zussen Martine en Heleen Nijenhuis op zondagmiddag 9 februari in de Cultuurschuur te Wieringerwerf.

De licht klassieke muziek en de ontroerende klanken van Secret Garden worden omlijst met prachtige winterse natuurbeelden. Martine improviseert vrij op haar viool en de melodieuze composities op de piano zijn van Heleen zelf. Een bijzonder en onvergetelijk optreden voor iedereen die graag, net als Martine en Heleen Nijenhuis, in harmonie met de natuur wil leven.

De aanvang in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 te Wieringerwerf, is zondagmiddag 9 februari om 15.00 uur. De entree is € 12,50 inclusief twee consumpties. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal. Reserveren hoeft niet, maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere; 0227 58 1781.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button