Uitgaan

Valentijnsconcert door La Mer

Advertentie:

De Helder – Gemengd Zangkoor “La Mer” nodigt belangstellenden uit voor het Valentijnsconcert op maandagavond 10 februari.

Tijdens dit Valentijnsconcert brengt La Mer naast een aantal bekende songs drie nieuwe arrangementen ten gehore, alle zijn up-temponummers. Alle arrangementen staan in het teken van de liefde. Als gast treedt Adriaan Bais tijdens deze avond op. Adriaan Bais is niet geheel onbekend in Den Helder. Zangkoor “La Mer” staat onder leiding van dirigent Arjen Busscher. Zij worden begeleid op drums door Adrie Hoogeterp en op piano door Frank Visser.

Tijdens de pauze worden er narcisbollen verkocht ter ondersteuning van het koor. De kosten zijn €2,00 per stuk of drie voor €5,00. Er zijn hapjes en drankjes in de pauze, de drankjes kosten € 1,00. Het concert zal van 19:45 tot 21:45 uur plaatsvinden in Triade aan de Middenweg 2 in Den Helder. Op deze avond is de mogelijkheid om zich als koorlid aan te melden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button