Den HelderSport

Huurders Atletiekbaan krijgen huurkorting

Den Helder – De huurders van de atletiekbaan op het sportpark Ruyghweg, atletiekverenigingen Noordkop en Sportlust, krijgen van de gemeente tijdelijk korting op de huur. Het betreft de huurperiode van 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2021. Met dit besluit van het college van B & W komt het tegemoet aan de klacht inzake de hoogte van de huur.

Van de atletiekverenigingen geeft met name Noordkop al jaren aan dat de huur te hoog is ten opzichte van de landelijke huurprijzen en de kwaliteit van de baan. De huidige kwaliteit van de atletiekbaan beperkt de gebruikmakende verenigingen in het uitvoeren van hun activiteiten.

Zo kunnen er geen wedstrijden georganiseerd worden en zijn bepaalde onderdelen niet bruikbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button