LOS-DJ wint Gouden Blooper op gala Gouden RadioRing 2020

Den Helder – Tijdens het Gouden RadioRing Gala in Hilversum is donderdagavond ook de Gouden Blooper uitgereikt. Die ging naar de Helderse DJ Gert-Jan Meijer, presentator op LOS radio. De blooper van het jaar is het fragment waarop te horen is hoe een auto de radiostudio aan de Torplaan binnenrijdt.

Het incident vond plaats op 9 november 2020. Terwijl Meijer bezig was met een presentatie tijdens het programma “LOS Actueel”, elke werkdag op LOS radio, reed een oudere man tegen de geval van de studio. Omdat op dat moment net de microfoon openstond was het breken van het glas goed te horen. Het fragment ging daarna heel radioland over en Gert-Jan was op slag een bekende Nieuwedieper.

Eerder eindigde het fragment al als tweede bij de verkiezing van het Radiomoment van het jaar. Meijer was donderdag uitgenodigd door de organisatie van het gala om aanwezig te zijn. Op zijn 36e trouwdag werd hij tijdens de live-uitzending naar voren geroepen en kreeg hij zelfs een award overhandigd. Helaas liet presentator Rob van de Radio die glazen award ‘per ongeluk’ vallen.

Mobiele versie afsluiten