JeugdSchagen

Regius College gaat online voor groep 8

Schagen – De leerlingen van groep acht gaan in augustus naar het voortgezet onderwijs. Een grote stap en een spannende tijd, want wat is de juiste school? Het is dit jaar niet mogelijk om activiteiten op de locaties te organiseren, maar door de online Regius Tour en Regius Live te bezoeken kunnen de leerlingen toch kennismaken met de school.

In de online Regius Tour op de website van de school kunnen ze sfeer proeven en in filmpjes kennismaken met de verschillende locaties/opleidingen, medewerkers én natuurlijk leerlingen. De achtste groepers worden aan de hand van twee leerlingen door de gebouwen meegenomen, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium. Alle opleidingen komen aan bod en de hele school is te zien.

Regius Live
Op maandag 1 en woensdag 3 februari 2021 organiseert het Regius College via livestreams interactieve kennismakingsavonden per opleiding voor ouders/verzorgers. Natuurlijk zijn leerlingen uit groep 8 van harte welkom om samen met hun ouders mee te kijken. Er is via een chatfunctie gelegenheid om vragen te stellen aan een panel van team-leiders en docenten. Het programma en de digitale deelnamelink staan op de website.

Kijk voor meer informatie op www.regiuscollege.nl/groep8.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button