Succesvolle verkoop in Julianadorp krijgt vervolg

Julianadorp – Op Woonpark ‘t Laar in Julianadorp is deze week de verkoop van 26 woningen en vijf vrije kavels gestart. Met deze woningen is het voor een brede doelgroep mogelijk te wonen in een parkachtige omgeving in Julianadorp.

Vorig jaar ging de eerste fase van het zogeheten Veld 3 op Woonpark ’t Laar met succes in verkoop. Voor deze 26 rijwoningen was veel belangstelling. Nu volgt dus de verkoop van de tweede fase op hetzelfde veld. Deze fase telt 26 halfvrijstaande woningen, waarvan acht levensloopgeschikt en vijf vrije kavels. “Van jong tot oud, voor iedereen wordt het mogelijk om te wonen in een parkachtige omgeving”, zegt verkoopmanager Simone Hoekstra van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost.

Gevarieerd straatbeeld
De 26 halfvrijstaande en levensloopgeschikte woningen zijn erg gevarieerd. “De woningen verschillen in kapvorm, gevelkleuren en ligging in de wijk. Hierdoor krijg je een heel gevarieerd straatbeeld. Ook sluiten de gedempte kleuren goed aan bij de bosachtige omgeving”, vertelt Simone Hoekstra. Daarnaast zijn de woningen toekomstbestendig: gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van warmtepomp en vloerverwarming.

Geïnteresseerden in een woning of kavel kunnen zich online inschrijven voor een bouwnummer. De inschrijving sluit op maandag 8 februari om 09.00 uur. Later dit dit jaar volgt de verkoop van de overige woningen op Veld 3.

Exit mobile version