Jeugd

Jongerenpunt is de start voor de jeugd

Den Helder – Het Jongerenpunt op Willemsoord is dé plek voor Helderse jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Jongeren kunnen bij het Jongerenpunt terecht voor advies en vragen over opleidingen, werk, inkomen, hulpverlening, schulden en nog veel meer. De medewerkers van het Jongerenpunt kijken naar wat past bij de jongere. Zo kunnen jongeren gericht aan hun toekomst werken.

Daarnaast is het Jongerenpunt óók voor professionals die werken met jongeren, ouders en andere betrokkenen. Ook die kunnen terecht bij het Jongerenpunt voor informatie, advies en hulp. Het Jongerenpunt ondersteunt jongeren die net even dat steuntje in de rug kunnen gebruiken wanneer zij vastlopen.

Voor meer informatie kijk op de website, op Facebook zie https://www.facebook.com en Instagram @jongerenpunt_denhelder.

Afspraak maken?
Voor het maken van een afspraak of bij vragen bel 0223-671260 of stuur een e-mail naar jongerenpunt@denhelder.nl. Het Jongerenpunt werkt momenteel alleen op afspraak. Dit in tegenstelling hetgeen vermeld is op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button