JeugdSchagen

Regius College gaat online en live voor groep acht

Schagen – Wie nu in groep acht van de basisschool zit en in augustus naar het voortgezet onderwijs wil staat voor een grote stap en een spannende tijd, want welke school wordt gekozen? Het Regius College is dit jaar online én op school te bezoeken.

Op maandag 31 januari en woensdag 2 februari organiseert het Regius College via livestreams interactieve kennismakingsavonden per opleiding voor ouders/verzorgers. Vanzelfsprekend zijn leerlingen uit groep acht van harte welkom om samen met ouders mee te kijken. Er is via een chatfunctie gelegenheid om vragen te stellen aan een panel van teamleiders, docenten en leerlingen. Het programma en de digitale deelnamelink staan op de website.

Open Dag
In aangepaste vorm is de Open Dag op vrijdag 4 februari. De Corona voorschriften zijn van kracht, waardoor de invulling enigszins varieert per locatie. Kijk op de website voor de invulling per locatie en aanmelding voor een tijdslot voor binnenkomst.

Het is ook mogelijk de school online te bezoeken. In de online Regius Tour kan de sfeer geproefd worden en in filmpjes kennis maken met de verschillende locaties/opleidingen, medewerkers en natuurlijk de leerlingen. Aan de hand van enkele leerlingen worden de deelnemers door de gebouwen meegenomen, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button