112Hollands Kroon

Automobilist raakt onwel en belandt met auto in voortuin

Advertentie:

Hollands Kroon – Op het Hoefje in Nieuwe Niedorp heeft vrijdagmiddag omstreeks 14.45 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij belandde een auto in een voortuin, omdat de bestuurder onwel werd.

De mannelijke automobilist reed over het Hoefje, toen hij door een wegversmalling stuurde en bij het terugsturen onwel werd. De auto schoot over de naastgelegen weg en reed vervolgens een boom omver in een voortuin van een woning.

De bewoners van de woning hoorden plots een harde klap, waarna ze erachter kwamen dat de personenauto in hun tuin stond geparkeerd. Hierna zijn ze meteen naar buiten gegaan om eerste hulp te verlenen aan de oudere bestuurder van de auto.

Een met spoed ter plaatse gekomen ambulance heeft de bestuurder ter plaatse gecontroleerd en daarna meegenomen naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de auto door middel van de kraan van de boom afgetild en meegenomen. De boom heeft voorkomen dat de auto in de gevel van de woning belande.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button