JeugdNoord-Holland

Flinke vraag naar verkeersmaatje duidt op verkeersonveilig gevoel

Advertentie:

Regio Noordkop – Verzekeringscoöperatie Univé Noord-Holland organiseert voor de tweede maal een campagne rondom Victor Veilig. De vorige campagne in oktober 2022 was een succes te noemen. Toen bleek dat er een grote vraag is naar de fluorescerende verkeershulp in de vorm van een pop, en dat veel verkeerssituaties in Noord-Holland als onveilig worden ervaren. Mensen kunnen zich op de website van Univé Noord-Holland aanmelden en vertellen waarom ze in aanmerking zouden komen voor een Victor Veilig-pop.

Univé Noord-Holland bedacht de actie om verkeersveiligheid onder de aandacht te brengen. 250 poppen waren veel sneller dan verwacht de deur uit. Om de positieve impact op veiligheid en leefbaarheid in de wijk te vergroten, is daarom besloten om dit jaar de actie uit te breiden. Deelnemers maken door een gevaarlijke verkeerssituatie aan te dragen ditmaal kans op één van vijftig fluorescerende poppen.

Annelies Goos, directeur bij Univé Noord-Holland: “Als lokaal gewortelde coöperatie is verkeersveiligheid voor ons een belangrijk onderwerp. Univé Noord-Holland draagt graag bij aan initiatieven vanuit de plaatselijke bevolking die de buurt veiliger en leefbaarder maken.”

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button