112Hollands Kroon

Oudere man op fiets komt hard ten val na voorrangsfout in Hollands Kroon

Advertentie:

Hippolytushoef – Een oudere man op zijn driewielerfiets raakte vanmiddag omstreeks 15.30 uur op de kruising van de Oosterkruisweg met de Kleitelweg betrokken bij een ongeval.

De oudere man reed op zijn fiets de voorrangskruising op, en kwam bijna in aanrijding met een automobilist. De mobiele tachtiger kwam daardoor ten val op het asfalt, en zijn fiets raakte in zoverre beschadigd dat deze met een aanhanger moest worden opgehaald.

De oudere man is door een ter plaatse gekomen ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. De politie heeft het incident in onderzoek.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

1 reactie

  1. Oudere man? Wat is in hemelsnaam een ‘oudere man’? Een man van vijftig? Zestig? Zeventig? Tachtig wellicht? Kennelijk hecht de bureauredacteur er waarde aan om de lezer erop te wijzen dat er een ‘oudere man’ in het spel is, omdat deze kwalificatie driemaal terugkeert in de tekst, terwijl het gissen blijft hoe oud de man daadwerkelijk is….

Wellicht ook interessant

Back to top button