Aanslag gemeentelijke belastingen in de (digitale) brievenbus

Hollands Kroon – Inwoners van Hollands Kroon ontvangen een dezer dagen de aanslag gemeentelijke belastingen met daarop de WOZ-beschikking. Op het biljet staat aangegeven voor welke belastingen iemand wordt aangeslagen en de vastgestelde WOZ-waarde(n) van de object(en) voor 2020.

Ook dit jaar verstuurt de gemeente de aanslagen digitaal via de berichtenbox van Mijn Overheid. Echter alleen als de inwoner bij Mijn Overheid heeft aangegeven dat hij/zij deze berichten digitaal wil ontvangen. Wie het niet eens is met de vastgestelde WOZ-waarde, kan contact opnemen met de gemeente. Dat kan telefonisch met de medewerkers van WOZ/Belastingen, via telefoonnummer 088 – 321 50 00.

Hollands Kroon mobiel
Op vier ochtenden van 9:00 tot 13:00 uur is de Hollands Kroon mobiel aanwezig voor vragen over de belastingaanslag. Een ieder is welkom op 11 maart in Wieringerwerf, naast het Lidl parkeerterrein, 12 maart in Nieuwe Niedorp, Winkelhart Niedorp, 17 maart in Anna Paulowna, markt Molenvaart en 19 maart in Hippolytushoef, Kerkplein.

Klik hier voor meer info.