Hollands Kroon

Glossy Toeristisch Magazine Wieringen

Advertentie:

Wieringen – Wonderlijk Wieringen geeft voor het eerst een glossy Toeristisch magazine uit dat voor Pasen 2020 verschijnt. Bestuursleden en vrijwilligers van de vereniging gaan op pad om advertenties en  informatie te verzamelen.

De promotie van Wieringen is door de vereniging sinds de oprichting in 2006 op diverse manieren gedaan. Met een promotiewagen tijdens evenementen, markten en beurzen. In samenwerking met ML-tekst en Burghout Design  & Druk, verscheen een aantal jaren de uitgave van Beleef Wieringen. En naast diverse grote projecten en evenementen die zijn georganiseerd, runt de verenging sinds een aantal jaren het VVV-kantoor in Den Oever dat op punt van verdwijnen stond.

Zowel bij het VVV-informatiepunt als tijdens promotie op markten en evenementen, blijkt er veel vraag naar alles wat er op het Geheime Waddeneiland gebeurt. Grote evenementen zoals de Hippofeesten, het Vistival, de Flora en Visserijdagen en de vele andere organisaties op sportief, cultureel en ander gebied, trekken veel bezoekers uit de hele regio, het hele land of zelfs internationaal.

Wonderlijk Wieringen
Het Monument op de Afsluitdijk, de status van Werelderggoed als Waddengebied en onder andere  de vondst van de Vikingschatten die zijn te zien in het Vikingen Informatie Centrum, zijn samen met het bijzondere glooiende landschap bijzondere waarden die Wonderlijk Wieringen graag naar buiten brengt. Het Toeristisch Magazine van Wonderlijk Wieringen bestaat voor een groot deel uit informatie zoals voorheen in de VVV-gids te vinden was. Alle bedrijven die actief zijn in de recreatiesector zoals B & B’s, campings, hotels, restaurants, hotels, horeca, musea , maar ook culturele en landschappelijke activiteiten, worden meegenomen.

Daarnaast is er ruimschoots redactionele ruimte voor mooie verhalen en tips. Eveneens worden een aantal grote attracties in de regio vermeld. Leden van Wonderlijk Wieringen krijgen een gratis advertentie, niet leden kunnen eveneens ruimte reserveren om te adverteren en of een redactionele tekst plaatsen. De advertentietarieven zijn gunstig gehouden. Vanaf een 1/8 pagina voor 40 euro. Het magazine komt uit op A4 formaat.

Informatie doorgeven of voor het plaatsen van een advertentie kan via de mail info@wonderlijkwieringen.nl of bij Marion Lont in de winkel bij Uit Eigen Streek Delicatessen en Cadeaus in Hippolytushoef.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button