Jeugd

Mooie samenwerking voor Wereld Poëzie Dag

Adverentie

Den Helder – Een mooie samenwerking tussen KopGroep Bibliotheken, Triade en Scholen aan Zee. Als voorbereiding op de Wereld Poëzie Dag -op 21 maart- kregen alle 20 brugklassen van Scholen aan Zee deze week een dichtworkshop van Diana Ozon.

Onder haar enthousiaste leiding schreven de leerlingen een eigen gedicht rond het thema 75 jaar vrijheid. Dichteres Diana Ozon is verbonden aan het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

De mooiste gedichten krijgen ook nog een kunstzinnige omlijsting. De kinderen die hiervoor uitgekozen worden gaan de komende weken aan de slag bij Triade. Op vrijdag 20 maart worden deze gedichten gepresenteerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button