112

Wapen aangetroffen in woning Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – De politie heeft in een woning in Anna Paulowna een wapen aangetroffen dat veel weg had van een vuurwapen. Bij nader inzien bleek het te gaan om een balletjespistool, dat bijna niet van echt is te onderscheiden.

Aanleiding tot het bezoek aan de woning was een conflict op sociale media, waarbij bedreigingen werden geuit, aldus meldt wijkagent Michel Verhagen. “Hoe schuldig of onschuldig berichtgeving soms ook is of lijkt via sociale media, wij nemen dit soort meldingen zeer serieus. Na doortastend optreden door collega’s is het wapen uiteindelijk aangetroffen na de uitlevering ervan gevorderd te hebben.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button