112

Drankrijder rijdt weg na aanrijding

Julianadorp – Tegen een paal, een muur en tot slot een geparkeerde auto. Waarna de veroorzaker van het ongeval er ook nog eens vandoor ging. Het gebeurde zondag rond 11.45 uur in Julianadorp.

Meerdere getuigen hadden het gedrag van de automobilist gezien. Na het raken van paal, muur en auto stapte hij eerst uit, liep naar een winkel, kwam weer terug en reed vervolgens weer weg. Hierbij sneed hij een ander voertuig af.

Het kenteken van de veroorzaker was bij de politie bekend en zo kwamen zij bij het huis van de verdachte aan. Hier trof de politie het beschadigde voertuig aan. De bestuurder bleek een 43-jarige man uit Julianadorp te zijn en hij is de politie aangehouden. Hoewel hij eerst ontkende, bekende hij later schuld. Zelf dacht hij dat het wel meeviel.

Op het bureau kreeg de man een blaastest waar hij 820 ug/l blies. Dit is veel meer dan de toestaande 220 ug/l. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd. Hij krijgt een proces-verbaal voor het rijden onder invloed alsmede het verlaten van een plaats van aanrijding.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. als je om 11:45 er al zo aan toe bent heb je een groot alcohol probleem……

    zullen enkele bekende Corona ontkenners de Corona maatregelen wel de schuld van geven…

Back to top button
%d bloggers liken dit: