Den HelderHollands KroonSchagen

Enquête huisvesting van buitenlandse werknemers

Regio Noordkop – De vraag naar huisvesting van buitenlandse werknemers in de Kop van Noord-Holland is groot en wordt nog steeds groter. De provincie Noord-Holland doet daarom samen met de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon onderzoek naar goede locaties (plekken) waar buitenlandse werknemers kunnen wonen.

De enquête is bedoeld voor alle inwoners, ondernemers en werkgevers van de gemeenten Schagen, Den Helder en Hollands Kroon en staat open tot en met 15 maart. Hier de link naar de enquête.

Opbouw enquête
In deze enquête gaan een aantal vragen over:

  1. de urgentie van het vraagstuk
  2. de mogelijke uitgangspunten voor geschikte locaties
  3. de plekken die inwoners geschikt vinden als locatie

Ook is de provinciale website met meer informatie over de huisvesting van buitenlandse werknemers geopend: www.noord-holland.nl/huisvestingbuitenlandsewerknemers.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

4 reacties

  1. Nog even dan schoppen we de gepensioneerden die jaren lang in de gemeente hun steentje hebben bij gedragen er uit, om plaats te maken voor buitenlanders

  2. de jongeren kunnen geen baan en woning vinden maar we blijven gewoon duizenden buitenlandse arbeiders binnen halen, het is zo krom als wat hier, de Nederlander een uitkering en de buitenlander werk…..

  3. @RB : volgens mij wordt van de belasting wat die buitenlandse arbeiders betalen de uitkeringen van de jongeren betaald.Zo blijft het allemaal gewoon bij hetzelfde .De wereld op zijn kop.

    1. nee daar wordt al de kinderbijslag en andere overbodige subsidies voor diezelfde buitenlandse arbeider voor betaald en je kunt elke euro maar één keer uitgeven…..

Back to top button
%d bloggers liken dit: