Hollands Kroon

Gratis webinar met energietips voor inwoners Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Stichting Buurkracht en de gemeente Hollands Kroon werken samen om inwoners op weg te helpen met energiebesparing. Inwoners van Hollands Kroon kunnen dat ontdekken tijdens een gratis online bijeenkomst op donderdag 25 maart om 19.45 uur.

Stichting Buurkracht organiseert dit EnergyWebinar op verzoek van de gemeente. Deelnemers krijgen tien slimme tips voor een lekker warm en comfortabel huis. Waarmee ze geld besparen én bijdragen aan een beter milieu.

Naast 10 slimme tips voor een comfortabel huis en lagere energielasten, horen de deelnemers ook wat er verder mogelijk is om de energielasten te verlagen. Er is ruimte voor 250 deelnemers. Het webinar is op 25 maart om 19.45 uur en duurt 60 minuten. Aanmelden kan via www.buurkracht.nl/energie-hollandskroon

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button