112

Dronken vrouw zorgt voor overlast bij verzorgingstehuis

Den Helder – Een 50-jarige vrouw veroorzaakte zondag overlast in een Helders verzorgingstehuis voor ouderen. Volgens de politie had zij al eerder een ontzegging gekregen om daar te komen.

De beschonken vrouw werd door agenten aangetroffen en zij konden haar uiteindelijk na veel geduld overtuigen om weg te gaan. “We hebben er bewust voor gekozen haar niet aan te houden”, aldus de politie.

Anderhalf uur later kregen ze echter de melding dat de vrouw in het A. J. Sinjewelplantsoen opnieuw voor overlast aan het zorgen was, door op ramen van omstanders te bonzen. De politie trof haar na aankomst echter niet meer aan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button