Hollands Kroon

Kunstenares Lydia de Loos verkoopt schilderij ten behoeve van speeltuin Elzenhof

Advertentie:

Middenmeer – Kunstenares Lydia de Loos heeft een fraai schilderij ter beschikking gesteld waarvan de opbrengst ten goed komt aan de speeltuin Elzenhof in Middenmeer. Het schilderij heeft een diameter van 90 centimeter en is met heel veel liefde door Lydia zelf geschilderd. Het schilderij zal per opbod worden verkocht en het startbedrag is € 250,-.

Op de Facebookpagina van de speeltuin kunnen geïnteresseerden een bod plaatsen om de eigenaar te worden van dit kunstwerk. De dames Grietje en Sharon zijn verder druk bezig om geld binnen te halen voor de inrichting van de speeltuin: “We zijn naast crowdfunding voor de schommel ook druk bezig met zoeken naar een stevig kunststof bankje voor in de speeltuin. Nu kosten deze stevige, kunststof bankjes iets meer dan een leuke picknicktafel en dus zijn we op zoek naar iemand die zo’n bankje voor een leuk prijsje ter overname heeft”, aldus de dames.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button