Overige

Mantelzorgcentrum geeft workshop Beter Slapen

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 8 maart om 19.00 uur een workshop Beter Slapen. Onder begeleiding van Lia Timmer leren mantelzorgers vanuit ontspanning beter in en door te slapen.

Zij geeft ook tips om op een creatieve manier om te gaan met dromen. Zo worden mantelzorgers weer uitgerust wakker. De workshop is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Den Helder. Een goede nachtrust houdt iedereen in balans, maar mantelzorgers des te meer. Dan merken deze hulpverleners dat zij meer concentratie en veerkracht hebben. Daardoor is de zorg langer volhouden.

Het Mantelzorgcentrum is het expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord, actief van de gemeente Den Helder tot aan Alkmaar. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.

Aanmelden
De workshop is op dinsdag 8 maart van 19:00 tot ongeveer 20:30 uur in MFC Boerderij de Schooten, Gravin van Waardenberglaan 22. De workshop is gratis voor mantelzorgers uit de gemeente Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl. Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar eerder vermelde e-mailadres. Op de website staat een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button