112

Overlast, wildplassen en een illegale slaapplek

Den Helder – De politie kreeg zondag rond 00.10 uur een melding dat op het station een aantal personen overlast veroorzaakten. Zij hadden in en rond de treinen vrouwen lastig gevallen. Een van hen stond voor de neus van agenten op het spoor te plassen. Daar er geen strafbare gedragingen waren gepleegd konden de personen verder. De plasser kreeg overigens wel een proces-verbaal.

Een 19-jarige man uit Ter Apel bleef wat hinderlijk aanwezig, maar koos uiteindelijk toch ook eieren voor zijn geld en ging ook weg. Desondanks bleven agenten hem in de gaten houden. “Wij zagen toen dat hij op de Boerhaavestraat aan meerdere auto’s voelde om te kijken of deze los stonden. Uiteindelijk troffen wij hem letterlijk in een auto aan.”

Hij had allemaal goederen uit deze auto al bij zich. De man werd op heterdaad aangehouden. De man gaf aan een slaapplek te zoeken en koos er voor om in een auto van een onbekende te gaan slapen. Zijn nacht kon hij toch slapend vervolgen, maar dan wel in de cel.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. En die overheid staat der bij lacht er hartelijk om.
    En nog vele duizenden van dit soort zullen hier nog heen komen.

    U en ik krijgen de rekening gepresenteerd,
    Niks maar dan ook niks wordt gedaan om dit soort te stoppen of der uit te zetten.

    Met dank aan broekers knol en Kaag.

Back to top button
%d bloggers liken dit: