Sport

Mooie wedstrijden tijdens competitie MBSOV

Advertentie:

Den Helder – De volleyballers van MBSOV kwamen vrijdag 2 februari weer in actie. Het werd een leuke competitie-avond in de sporthal van Scholen aan Zee.

Meisjesteam MB1 en Dames 2 begonnen om 19.00 uur met de wedstrijden. Ze speelden alle twee tegen Tevoko die met de boot uit Texel waren gekomen. Meisjesteam MB1 en Dames 2 wonnen allebei met 3-1 van Tevoko. MB1 staat nu in de tweede helft van de competitie op de tweede plaats, wat zeer verdienstelijk is. Dames 2 staat nu in de competitie op een mooie vijfde plaats.

Om 21.00 uur was het weer tijd voor het dames 1 team van MBSOV, zij spelen in de promotieklasse. Vanuit Haarlem was Spaarnestad naar Den Helder gekomen. Ze werden met 3-1 verslagen door het thuisteam. Vooral de tweede set was erg spannend, uiteindelijk werd het 29-27 in deze set. MBSOV staat nu tweede in deze competitie, na 15 wedstrijden. Het ziet er dus erg goed uit voor dit team. De nummer 3 en 4 zitten nog wel dichtbij, maar promotie volgend jaar behoort zeker nog tot de mogelijkheden.

Heren 1
Ook heren 1 was weer van de partij, Ardea uit Heerhugowaard was de tegenstander. Helaas voor de fans werd er verloren met 2-3. Dit team blijft op de tweede plaats staan in de 3e klasse A competitie. Op 1 maart is de volgende competitie avond in de sporthal van Scholen aan Zee in Den Helder. De eerste wedstrijden starten weer om 19.00 uur.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button