112

Kind (12) gewond door vernieling, politie zoekt getuigen

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een vernieling, waarnij maandag 27 februari een 12-jarig meisje gewond raakte. Rond 22.50 uur kreeg de politie een melding van een vernieling aan de Cornelis Ditostraat in Den Helder. Hier bleek dat er twee bakstenen door het raam zijn gegooid. Hierbij raakte het kind gewond. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

Toen de bewoners van een woning aan de Cornelis Ditostraat maandagavond naar de televisie keken, volgde plots een harde klap. Het huis lag na de klap vol met glasscherven. Eén van de aanwezigen in het huis raakte bij het incident gewond, zij is ter plekke nagekeken door de hulpdiensten en moest voor behandeling naar de huisarts.

Getuigenoproep
De politie verricht onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Wie rond 22.50 uur getuige is geweest van de vernieling aan de Cornelis Ditostraat, wordt verzocht zich te melden. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden, bijvoorbeeld van dashcams, uit die buurt op dat tijdstip. Deel informatie via het tipformulier. Informatie delen kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button