Uitgaan

Harmonieorkest Winnubst en KLM Orkest geven dubbelconcert

Advertentie:

Den Helder – Harmonieorkest Winnubst geeft sinds 2006 jaarlijks een concert in ’t Zaaltje van het Koninklijk Instituut voor de Marine (KIM) in samenwerking met de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren (KVMO). Het orkest is trots dat zij zich kan laten zien en horen in de prachtige ambiance van het KIM. Dit jaar vindt het optreden op 11 maart om 20:00 uur plaats.

In 2023 bestond de KVMO 140 jaar en in 2025 bestaat Winnubst 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan organiseren zij nu een dubbelconcert van Harmonieorkest Winnubst en het KLM Orkest, het muzikale visitekaartje van nationale luchtvaartmaatschappij KLM. Beide orkesten staan garant voor een gevarieerd programma en staan onder leiding van dirigent Bert Willemsen.

Het concert is gratis te bezoeken. Geïnteresseerden dienen zich echter wel van tevoren op te geven via e-mail administratie.kim@mindef.nl. Indien slecht ter been, gelieve dit aan te geven via de mail. Dit in verband met parkeren en toegang. In de pauze is er een kopje koffie en na afloop is er gelegenheid voor een drankje (op eigen kosten).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button