Uitgaan

Singer-songwriters Botman & Van Vleuten spelen ‘Love Letters’ in Cultuurkerkje

Advertentie:

Oudesluis – Botman & Van Vleuten geven zaterdag 16 maart een voorstelling in het Cultuurkerkje in Oudesluis. Tijdens deze show zoeken de singer-songwriters antwoord op de vraag of er tegenwoordig nog liefdesbrieven worden geschreven. De opvoering is ook een ode aan de liefde.

Botman en van Vleuten zouden op 14 oktober 2023 optreden, maar helaas ging dat wegens ziekte niet door. Nu in de herkansing. Via songs, verhalen, beroemde liefdesbrieven en anekdotes laten ze de liefde stralen – in al haar grootsheid, maar ook haar grilligheid. Romantiek, ontroering, onthutsing en humor, het komt allemaal voorbij. Het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde.

Zangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten treden al ruim tien jaar samen op. Helen werd bekend als frontvrouw van de groep La Luna en via haar solo-projecten ‘Vleugelvrouw’ en ‘I Sing’. Peter debuteerde met zijn album ‘Once Upon A Song’ dat goed werd ontvangen door de pers. Songwriting is zijn middle name en hij schrijft voor zowel zichzelf als voor anderen. Voor hun eerdere programma’s (Grote Verhalen l en ll) kozen ze voor de vorm van een vertelconcert: een combinatie van akoestische songs en storytelling. Doordat deze formule aansloeg, goten ze ook het programma Love Letters in deze vorm, met opnieuw verhalen, liefdesbrieven, diverse eigen songs en enkele verrassende covers.

Aanvang
De voorstelling vindt zaterdag 16 maart om 20:00 uur plaats in het Cultuurkerkje aan Noorderweg 14a in Oudesluis. Meer informatie over het optreden is te vinden op de website van het Cultuurkerkje.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button